PERUTUSAN SELAMAT HARI RAYA YDP DEWAN PERNIAGAAN MELAYU MALAYSIA PAHANG Saudara Muslimin dan Muslimat, Ahli-Ahli DPMM Pahang yang dirahmati Allah, Bersamalah kita memanjatkan kesyukuran kehadrat Allah atas limpah rahmat dan kurniaan-Nya untuk kit...
Yusri teraju DPMM Pahang 2017-2020KUANTAN - Dewan Perniagaan Melayu Malaysia (DPMM) Pahang kini diteraju oleh Yang Dipertua (YDP) Baharu iaitu Yusri Yusof selepas menang dalam pemilihan yang diadakan sempena Mesyua...
“Wholesale Business Trip” Dewanita Pahang17 Ogos 2016: Rombongan Lawatan “Wholesale Business Trip” Sambil Membeli Belah Ke GM Mall Plaza Kelang Bersama Dewanita DPMM Pahang.
Perbincangan bersama Public Private Research Network dari Unit KKPT11/8/2016 2.30 ptg di #DPMMPahang .
Taklimat khas TEKUN dan MARA kepada Ahli DPMMP01 Jun 2016, DPMMP mengadakan Taklimat Skim Pembiayaan Tekun Nasional dan MARA.
2nd. China-Malaysia “Two Countries Twin Parks” Joint Promotion Events30 Mei 2016: Mewakili DPMMP, En Yusri Yusof, NYDP dan En Mokhtar Kasim, SUK ke majlis makan malam anjuran Kerajaan Negeri Pahang sempena program 2nd.
Majlis Penutup Karnival Minggu PKS 201628-29 Mei 2016, DPMMP menghadiri Program Karnival Minggu PKS 2016 dan Majlis Penutup Karnival Minggu PKS Peringkat Negeri Pahang.
Kemudahan Pembiayaan MIDF5 Mei 2016,  DPMMP hadir bersama usahawan-usahawan MIDF pelbagai bangsa dan bidang di Majlis Minum Petang secara santai di Hotel Vistana Kuantan.
Kunjung hormat NYDP DPMMP ke SME BankWilayah Timur14 April 2016: "Antara kelemahan usahawan Melayu di Malaysia ini ialah pengurusan kewangan dan akses kepada pembiayaan kewangan", kata Pengurus SME Bank Wilayah Timur En.
MPK minat untuk bekerjasama dengan DPMMP11 April 2016: YDP DPMM Negeri Pahang YH Dato' Hj Abd Rahman Daud bersama TYDP Tn Hj Abd Wahab Ismail, NYDP En. Yusri Yusof dan SUK En.